startVi kan utbildning!Vad vill du kunna?

NFI Utbildning

Kontaktuppgifter
tfn: 08-615 19 60(vx)
epost: info@nfi.se
Besöksadress:
Tjärhovsgatan 21
116 28 Stockholm
Frukostseminarium

Vill du automatisera vardagen?

Välkommen till ett nytt spännande frukostseminarium! Seminariet är helt kostnadsfritt och avhandlar denna gång: Vill du automatisera vardagen?
Seminariet kommer att hållas på vårt utbildningscenter på Tjärhovsgatan 21 på söder i Stockholm. Antalet platser är begränsat så först till kvarn gäller.
Den 17 november 2017
Tjärhovsgatan 21, 6tr
Frukost: 08.30-09.00
Seminarium: 09.00-10.00
Om Seminariet
Kanske är du intresserad av att veta mer om testautomation? Hur går det till och hur ser det ut? Hur lyckas man att få ut mesta effekten av sina automatiserade tester? Det är några av frågorna som frukostseminariet kommer att ge dig svar på. Häng med och orientera dig hur olika typer av test automation kan se ut och hur uppdelning av olika typer av automation kan vara lämpligt.

Vi lever i en tid där alla förändringar ska ske snabbt, smidigt och kvalitativt då är automation en förutsättning för att hålla kvalitet och leveransförmåga på topp. Det finns många sätt att ta sig an uppgiften att automatisera och många val på vägen. Här visar vi dig några vanliga alternativ.

Talare

Mats Eriksson

Mats har gedigen erfarenhet av automatisering i många olika sammanhang och specifikt med Selenium och automatisering av Webb sedan 2008. Han har lång erfarenhet av att sätta upp testramverk med Selenium och att binda ihop processen från enhetstester till acceptanstest och CI/CD. Mats är uppskattad föredragshållare och kursledare.
 E-post: info@nfi.se  Tel: 08-615 19 60  Hitta till oss