startVi kan utbildning!Vad vill du kunna?

NFI Utbildning

Kontaktuppgifter
tfn: 08-615 19 60(vx)
epost: info@nfi.se
Besöksadress:
Tjärhovsgatan 21
116 28 Stockholm
Välkommen till NFI Utbildning!
Sedan 1985 har vi hjälpt organisationer med kompetensutveckling och erbjuder idag ett heltäckande utbud av utbildningar inom ledarskap, projektledning, IT och kommunikation.
Läs mer om oss 
Aktuellt på NFI

Tävling - Fotbolls VM 2018!

Vilka vinner VM i fotboll?
Vilka vinner Fotbolls VM? Reglerna är enkla! Välj det land som du tror vinner VM! Om flera gissar på rätt land blir det lottning som avgör. En ensam vinnare får välja en valfri kurs eller konferens i NFI:s utbud. Sista dag för medverkan är 24 juni. För att ta del av vinsten måste du även ha gillat oss på facebook. Vinnaren meddelas på facebook!
Läs mer 

Föredragshållare - Ansök nu - Från krav till system 16-17 okt

Konferens
Vi söker förslag på föredrag att hålla på NFI´s stora konferens inom Krav och kvalitetssäkring av IT-system av IT-system: Från krav till system 2018 den 16-17 okt
Läs mer 

Agil projektledning i praktiken

Kurs 25-26 juni, 3-4 september, 11-12 oktober, 26-27 november, 24-25 januari Kurs
Efter avslutad kurs har du fått ökade kunskaper om hur man kan kombinera traditionell projektmetodik med agil metoder och hur man tillämpar det i praktiken. Under kursen får du möjlighet att prova på olika metoder och arbetssättet som hjälper dig att driva ditt projekt effektivt och hur det agila synsättet kan integreras med den traditionella projektmetodiken.
Läs mer 

Digitala Transformationer - Ledning och Styrning

Ny kurs! 3-4 september, 8-9 november, 14-15 februari
Efter kursen kommer du att kunna driva digitala transformeringsprojekt effektivt och snabbt. Du kommer även att kunna skapa digitaliserade produkter och tjänster samt styra förändringsarbete och flytta fokus till digital transformering med automatisering och robotisering.
Läs mer 

Att leda och genomföra effektiva Workshops och arbetsmöten

Kurs 18-19 september, 6-7 november, 4-5 december, 22-23 januari, 26-27 februari
Kursen för dig som behöver fungerande verktyg för att åstadkomma kreativa och strukturerade möten. Med hjälp av teknikerna som lärs ut under kursen kommer du att kunna engagera deltagarna och leda så att konsensus uppnås inom gruppen.
Läs mer 

Leading SAFe® 4.5 - Agil transformation

26-27 september, 13-14 november, 10-11 december, 7-8 februari
Lär dig hur du skalar din agila organisation och skaffa dig de redskap du behöver för att leda din organisation med SAFe® och bli en certifierad SAFe® Agilist. Vill du öka värdet i dina leveranser med hjälp av ett agilt arbetssätt och mindset, förbättra din produktivitet och kvalitet samt släppa loss den inneboende motivationen och kraften hos dina medarbetare? I så fall är det här en kurs för dig.
Läs mer 

Kreativ förhandling - Excellence i förhandling

Kurs 22-24 augusti, 1-3 oktober, 12-14 december, 16-18 januari
Under kursen kommer du att få lära dig hur förhandlingsprocessen ser ut från början till avslut. Du kommer att få insikt i strategier och förberedelser inför en förhandling. Kursledaren kommer även att visa på hur du på bästa sätt kommunicerar i förhandling och hur du kan använda dig av framgångsrika förhandlingstaktiker och tekniker. Detta kommer att ge dig vägen till bra överenskommelser där både du och den andra parten kan känna er nöjda och samtidigt kunna påveverka dina relationer i en positiv riktning.
Läs mer 

AutoCAD Grundkurs - Effektiv hantering av ritningar

Kurs 20-22 augusti, 22-24 oktober, 28-30 november, 21-23 januari, 6-8 mars
Målet med tredagarskursen Grundkurs i AutoCAD: Effektiv hantering av ritningar är att ge deltagaren de kunskaper han eller hon behöver för att direkt bli produktiv i användandet av AutoCAD/ AutoCAD LT vid såväl enklare uppdateringar av befintliga ritningar som mer avancerad nykonstruktion.
Läs mer 

Kravformulering i praktiken – Specifikation och Struktur

Ny kurs! 13-14 september, 15-16 oktober, 22-23 november, 14-15 februari
Du får lära dig hur du formulerar korrekta krav som inte kan misstolkas och hur du strukturerar en kravspecifikation så du får en komplett och konsekvent kravställning för ditt system. Du kommer arbeta med ett konkret case i grupp och få direkt feedback på kvaliteten och bristerna i de krav ni formulerar i de olika övningarna.
Läs mer 

GDPR - Introduktion, förberedelser och implementation

Kurs 29 augusti
EU’s nya dataskyddsförordning (GDPR: General Data Protection Regulation) har redan trätt ikraft och ska börja tillämpas senast 2018-05-25. Övergripande förståelse för dataskyddsförordningens innehåll och mening. Enkla regler för att hantera dataskydd av personuppgifter i praktiken.
Läs mer 

Java för testare

Kurs 27-28 september, 6-7 november, 17-18 december
På denna kurs får du lära dig de viktigaste funktionerna i programmeringsspråket Java. Vi fokuserar på de delar av språket som är viktigast i ditt yrke som testautomatiserare. Alla övningar i denna kurs är kopplade till konkreta uppgifter en testautomatiserare kan stöta på i sitt dagliga arbete.
Läs mer 

 E-post: info@nfi.se  Tel: 08-615 19 60  Hitta till oss