startVi kan utbildning!Vad vill du kunna?

NFI Utbildning

Kontaktuppgifter
tfn: 08-615 19 60(vx)
epost: info@nfi.se
Besöksadress:
Tjärhovsgatan 21
116 28 Stockholm
Webinar

Upplev möjligheterna med VBA – Programmeringsspråket i Excel

NFI bjuder på ett kostnadsfritt webinar. Detta är ett seminarium som hålls via webben. Efter din anmälan skickar vi ut en länk med information om hur man deltar i webinariet.
Den 26 oktober 2017
Webinar: 09:00-09:45
Om Webinariet
VBA är programmeringsspråket i Excel. VBA har stöd för databasuppkopplingar mot exempelvis SQL server. Detta ger oss möjligheten att låta slutanvändaren som är van vid Excel få behålla detta som gränssnitt då man kopplar upp sig mot en databas. Gränssnittet kan sen anpassas HELT efter slutanvändarens behov och kunskaper i Excel. Slutanvändaren kan besluta vilka kontroller som ska ingå i gränssnittet.

Under webinaret kommer vi även att demonstrera hur en applikation mot en enklare databas fungerar ur ett slutanvändarperspektiv.

Detta är ett webinar som hålls via webben och programmet GoToWebinar. Efter anmälan skickar vi ut en länk med information om hur man deltar i webinaret. Då kan du även testa om länken fungerar. Om din företagsdator ej tillåter tillgång till programmet kan du välja att se webinaret via din smartphone.

Talare

Mats Olofsson

Mats har sedan 1986 arbetat med data inom allt från Acess till MySQL. Han har under många år undervisat i Acess, SQL server, VBA, SQL, T-SQL, VB, C++ och MySQL. Mats är känd för att ha en förmåga att vara väldigt flexibel och anpassa sig efter varje elevs behov, han har en mycket bra pedagogisk förmåga som är uppskattad från deltagarna.
Boka
 E-post: info@nfi.se  Tel: 08-615 19 60  Hitta till oss