startVi kan utbildning!Vad vill du kunna?

NFI Utbildning

Kontaktuppgifter
tfn: 08-615 19 60(vx)
epost: info@nfi.se
Besöksadress:
Tjärhovsgatan 21
116 28 Stockholm
Frukostseminarium

Är du i behov av att förvalta fler mammutar?

Välkommen till ett nytt spännande frukostseminarium! Seminariet är helt kostnadsfritt och avhandlar denna gång: Är du i behov av att förvalta fler mammutar?
Seminariet kommer att hållas på vårt utbildningscenter på Tjärhovsgatan 21 på söder i Stockholm. Antalet platser är begränsat så först till kvarn gäller.
Den 15 juni 2018
Tjärhovsgatan 21, 6tr
Frukost: 08:30-09:00
Seminarium: 09:00-10:00
Om Seminariet
Sedan urminnes tider har människan haft behovet av att arbeta tillsammmans för att åstadkomma mer. I vår begynnelse handlade det uteslutande om överlevnad, och även om tillvaron för de flesta av oss inte är fullt så blodig idag, löser vi stora uppgifter i grupp eftersom de ofta är oöverkomliga för en enskild person.

Förvaltningsstyrningen är ett område som de senaste åren seglat upp som ett viktigt komplement till vår projektstyrning och vår organisation, men som ofta fått stå tillbaka från kärnverksamhet och strategi eftersom förvaltning inte betraktas som "där det händer" utan snarare "när det har hänt".

Principmodellen är en styrnings- och leveransmodell inspirerad av sunt förnuft. Under frukostseminariet kommer Jakob Widestedt att berätta om hur vi och våra kunder ser på: Hur en modern förvaltningsorganisation blir ett leveransteam som stödjer sin verksamhet med både utveckling och förvaltning. Hur teamet kan fokusera på verksamhetens behov och klara av att hantera både förändring och kontinuerlig leverans av det som redan finns.

VARMT VÄLKOMNA!

Talare

Jakob Widestedt

Jakob Widestedt (VD och delägare för konsultbolaget Princip Konsult AB) Jakob har 16 års erfarenhet av IT-styrning. Under de senaste 5 åren har Jakob lagt stort fokus på egen modellutveckling och är den som drivit utvecklingen av Principmodellen. Principmodellen- en praktisk vägledning i hur man sammanför utveckling och förvaltning under gemensam styrning och ledning.
 E-post: info@nfi.se  Tel: 08-615 19 60  Hitta till oss