NFI Utbildning

Kontaktuppgifter
tfn: 08-615 19 60(vx)
epost: info@nfi.se
Besöksadress:
Götgatan 14
118 46 Stockholm

Kontakta oss

NFI kurscenter
Götgatan 14
Stockholm
08-615 19 60
info@nfi.se
Välkommen till NFI Utbildning!
Sedan 1985 har vi hjälpt organisationer med kompetensutveckling och erbjuder idag ett heltäckande utbud av utbildningar inom ledarskap, projektledning, IT och kommunikation.
Läs mer
Nästa stora konferens

Systemförvaltning 2023

Sveriges största konferens för systemförvaltning! 5-6 december
Årets största konferens inom Systemförvaltning är tillbaka för 12:e året! Konferensen har med drygt 2000 besökare blivit ett mycket efterfrågat och uppskattat inslag i vårt utbildningsutbud. Det blir ett fullspäckat program med föredrag som spänner brett över förvaltningsområdet. Du hittar bland annat spännande föredrag om informationssäkerhet, Chat GPT, omvärldstrender, innovation, DevOps, AI och förvaltning, IoT, Agil förvaltning, Governance, Robotar (RPA), Agile, evidensbaserat underhåll med mera. Under två spännande konferensdagar får du möjlighet att ta del av intressanta case, undersökningar och best-practises inom ämnet förvaltning av IT-system.
Läs mer

Systemutveckling med AI - Så tacklar vi framtiden

Konferens 31 januari
Vi vet att AI tar över och det går snabbare än vad de flesta någonsin kunnat ana. Under konferensen kommer vi att utforska den framtida potentialen och de senaste trenderna inom AI som revolutionerar systemutvecklingslandskapet. Talarna på denna konferensen är erfarna branschexperter som delar med sig av praktiska case som visar hur man framgångsrikt kan integrera AI i arbetsflöden och uppnå enastående resultat.
Läs mer

SAFe - Vinster och fallgropar

Konferens 21 mars
Detta är en konferens som tar upp praktiska fall från de senaste åren. Ni kommer få se föreläsningar från de mest framstående experterna inom ramverket SAFe. Bland annat den profilstarka Carl Starendal som är Sveriges enda SAFe fellow och Mats Pehrsson som är en av Sveriges mest kompetenta, erfarna och eftertraktade SAFe ledare. Vi får ta del lärdomar och lyckade projekt såväl som misslyckade projekt. Står din organisation i startgroparna för SAFe eller funderar ni på en ny SAFe strategi? Denna konferensen blir en perfekt språngbräda för din organisation som går i tankebanor om vilken SAFe väg ni ska ta härnäst.
Läs mer

Från Krav till System 2024

Sveriges största Kravkonferens! Konferens 16-17 april Konferens
Välkommen till årets största kravkonferens - 16-17 april, Stockholm! Från Krav till System är årets största konferens inom krav och kravhantering är tillbaka för tolfte året i rad! Konferensen har med drygt 3500 deltagare blivit ett mycket efterfrågat och uppskattat inslag i vårt utbildningsutbud.
Läs mer

Testforum 2024 - Årets konferens inom Test

Sveriges största Testkonferens! 15-16 oktober
Välkommen till Testforum 2024! Årets största konferens inom Test av IT-system är tillbaka för 18:e året i rad! Konferensen har med drygt 3500 besökare blivit ett mycket efterfrågat och uppskattat inslag i vårt utbildningsutbud. Du hittar bland annat spännande föredrag om AI testing,
Läs mer
Heta kurser

Systemförvaltning 2023

Sveriges största konferens för systemförvaltning! 5-6 december
Årets största konferens inom Systemförvaltning är tillbaka för 12:e året! Konferensen har med drygt 2000 besökare blivit ett mycket efterfrågat och uppskattat inslag i vårt utbildningsutbud. Det blir ett fullspäckat program med föredrag som spänner brett över förvaltningsområdet. Du hittar bland annat spännande föredrag om informationssäkerhet, Chat GPT, omvärldstrender, innovation, DevOps, AI och förvaltning, IoT, Agil förvaltning, Governance, Robotar (RPA), Agile, evidensbaserat underhåll med mera. Under två spännande konferensdagar får du möjlighet att ta del av intressanta case, undersökningar och best-practises inom ämnet förvaltning av IT-system.
Läs mer

ChatGPT som professionellt verktyg

Ny kurs 15 december, 25 januari, 26 februari, 26 april, 3 juni
I dagens snabbföränderliga värld har ChatGPT och andra avancerade AI-lösningar revolutionerat det professionella arbetsflödet och påverkat arbetsmarknaden inom flera yrkesområden.
Läs mer

Coacha agila transformationer

Ny kurs 12-13 mars, 22-23 maj
Efter den här kursen kommer du kunna guida en organisation framåt oavsett var de befinner sig i sin agila transformation.
Läs mer

ChatGPT för programmerare

Ny kurs 17-18 januari, 21-22 mars, 20-21 maj
Upptäck kraften hos ChatGPT och andra avancerade AI-lösningar som på kort tid har revolutionerat arbetsflöden och arbetsmarknader över hela världen.
Läs mer

Leading SAFe® 6.0 - Agil transformation

Kurs 6-7 december, 11-12 december, 21-22 februari, 19-20 mars, 13-14 maj, 17-18 juni
Leading SAFe® 6.0 ger dig en förståelse för principerna bakom SAFe® samt hur du använder ramverket i praktiken. Du kommer att lära dig leverera värde via agila releasetåg, hur du bygger upp en agil portfölj samt hur du leder en agil transformation inom hela organisationen. Du kommer förstå och tillgodogöra dig ett agilt mindset och hur du använder de praktiska redskapen inom SAFe® som stödjer de agila teamen, programmen, programportföljen samt koordinering av stora värdeströmmar med många deltagare. Kursen ger PDU-poäng och även Scrum Education Units (SEUs).
Läs mer

IREB Foundation - Certifieringskurs i kravhantering

Kurs 24-26 januari, 11-13 mars, 17-19 april, 6-8 maj
IREB - International Requirements Engineereing Board skapat en global certifieringsutbildning för systemanalytiker och kravanalytiker. IREB startades 2006. Idag finns det drygt 30 ackreditarade utbildningslevarantörer, och antalet certifierade specialister har vuxit lavinartad i både Europa, USA och i Asien.
Läs mer

Ny som chef

Kurs 19-20 februari, 8-9 april, 4-5 juni
Efter kursen Ny som chef har du insikt i vanliga nybörjarfällor och har fått en ökad självinsikt och förståelse för självinsiktens betydelse för framgångsrikt ledarskap. Du kommer att få kunskap om gruppdynamik och hur man tillämpar olika ledarstilar beroende på gruppens utvecklingsnivå och mognad.
Läs mer

ISTQB Foundation - Certifieringskurs i test

Kurs 5-7 februari, 19-21 mars, 15-17 maj
ISTQB Foundation ger förståelse för de grundläggande principerna för programvarutestning och förklara olika testtermer. Du får också en översikt över olika granskningstyper och testtekniker och hur man applicerar dem.
Läs mer

Självledarskap - att leda sig själv

Kurs 15-16 januari, 14-15 mars, 18-19 april, 17-18 juni
Det ökade kravet på att kunna leda sig själv i dagens alltmer snabbrörliga och distansarbetande arbetsliv, förutsätter att vi har förmågan att vi kan organisera vår egen vardag. Vi förutsätts ta eget ansvar, lägga tid på rätt saker och fullfölja uppgifter för att nå uppsatta mål. Självledarskap som process och förhållningssätt bidrar till att möta dess krav och behov. Självledarskap är att genuint vilja utveckla sitt sätt att leda sig själv och att aktivt styra sina tankar, känslor och beteendemönster på ett önskvärt medvetet sätt.
Läs mer

Informationsbehandling med SQL - Grundkurs

Kurs 7-8 december, 29-30 januari, 5-6 mars, 8-9 april, 2-3 maj, 3-4 juni
Efter denna grundkurs i SQL kommer du på egen hand kunna formulera SQL-frågor för att utvinna information ur relationsdatabaser. Du kommer även ha djupare kunskaper om hur SQL är uppbyggt samt veta hur du kan tillämpa SQL på bästa sätt.
Läs mer
Referenser

Ulf Jonsson
Elfa International AB
Mycket bra kurs!!! Jag hade inga förkunskaper men nivån var helt rätt för mig. Läraren var rolig och engagerande.
David Fredriksson
Comhem
En passionerad lärare med erfarenheter privat och i arbetssamanhang
Henric Fjellstedt
CHALMERS TEKNISKA HÖGSKOLA
Fantastisk lärare och upplägg. Hade gärna fått vara en dag till.
Lars Sjöberg
SIS Swedish Standards Institute
Det jag förväntade mig uppfylldes med råge.
Jenny Österman
IF Skadeförsäkring
Fantastisk kursledare! Mycket erfarenheter att dela med sig vilket gav bra diskussioner.
Daniel Hedberg
Mercur Solutions
Utmärkt kursledare, väldigt bra på att reflektera från sina erfarenheter.
Några av NFI:s kunder
Läs mer
Företagsinterna kurser och seminarier

Våra kurser och seminarier kan genomföras internt för din organisation. Genom att hela arbetsgrupper eller avdelningar får utbilda sig tillsammans, får de en gemensam kunskapsplattform för sitt fortsatta arbete.
Läs mer
Kompetenscheckar

Om du arbetar på ett företag eller en myndighet som beställer flera kurser under ett år så vill vi ge er möjlighet att få bra priser på våra utbildningar!

En kompetenscheck = en utbildningsdag!

Vi kan erbjuda fyra prisvärda alternativ:
  • 10 checkar (10 kursdagar) kostar 63 900 kr
  • 20 checkar (20 kursdagar) kostar 115 900 kr
  • 50 checkar (50 kursdagar) kostar 260 900 kr
  • 100 checkar (100 kursdagar) kostar 516 900 kr
Läs mer
Våra lärare

Våra lärare
Lärarna är det främsta skälet till att du skall välja NFI. Vi brukar säga att en kurs aldrig blir bättre än läraren som håller den! Därför är alla våra lärare experter inom sina områden. När de inte är lärare så arbetar de som konsulter och experter inom näringslivet. En typisk NFI-lärare är en person som är mycket kunnig inom sitt område, har lång praktisk erfarenhet och tycker det är både roligt och stimulerande att då och då förmedla sina kunskaper till andra.
Nyhetsbrev

Få spännande kursnyheter, tips och erbjudanden via vårt nyhetsbrev!
Bocka för de kurskategorier som Du är intresserad av:
 
Kontakta oss