startVi kan utbildning!Vad vill du kunna?

NFI Utbildning

Kontaktuppgifter
tfn: 08-615 19 60(vx)
epost: info@nfi.se
Besöksadress:
Götgatan 14
118 46 Stockholm
Välkommen till NFI Utbildning!
Sedan 1985 har vi hjälpt organisationer med kompetensutveckling och erbjuder idag ett heltäckande utbud av utbildningar inom ledarskap, projektledning, IT och kommunikation.
Läs mer om oss 
Aktuellt på NFI

Från Krav till System

Extra konferens 4-5 februari
Välkommen till extratillfälle av årets största kravkonferens - 4-5 feb 2020, Stockholm! Från Krav till System är årets största konferens inom krav och kravhantering är tillbaka för tolfte året i rad! Konferensen har med drygt 3000 deltagare blivit ett mycket efterfrågat och uppskattat inslag i vårt utbildningsutbud.
Läs mer 

Stresshantering i praktiken - att förebygga, hantera och förstå stressen i arbetslivet

Ny kurs 20-21 februari, 7-8 maj, 20-21 augusti
Den psykiska ohälsan ökar i arbetslivet och det ställs allt högre krav på dig som arbetar med människor att kunna förstå, möta och hantera de situationer som kan uppstå på arbetsplatsen.
Läs mer 

Utvecklingssamtalet för dig som ledare – en medveten strategi för ökad arbetsglädje & resultat

Ny kurs 19 februari, 22 april, 4 juni, 14 september
Under den här heldagen får du olika verktyg för själva genomförandet av dina utvecklingssamtal samt flera kärnkompetenser som är en förutsättning för att skapa utveckling under hela verksamhetsåret.
Läs mer 

Heta kurser just nu

Leading SAFe® 5.0 - Agil transformation

Kurs 5-6 februari, 11-12 mars, 14-15 april, 18-19 maj, 23-24 september Kurs
Lär dig hur du skalar din agila organisation och skaffa dig de redskap du behöver för att leda din organisation med SAFe® och bli en certifierad SAFe® Agilist. Vill du öka värdet i dina leveranser med hjälp av ett agilt arbetssätt och mindset, förbättra din produktivitet och kvalitet samt släppa loss den inneboende motivationen och kraften hos dina medarbetare? I så fall är det här en kurs för dig.
Läs mer 

Informationsbehandling med SQL - Fördjupningskurs

Kurs 18-19 februari, 23-24 mars, 18-19 maj, 3-4 september
Tvådagarskursen Informationsbehandling med SQL: Fördjupningskurs ger deltagaren fördjupade kunskaper i hur Microsofts implementation av språket SQL kan tillämpas för att effektivisera databearbetningen.
Läs mer 

Effektiva Test inom IT

Kurs 30-31 januari Kurs
Kursen ger dig goda kunskaper inom de viktigaste delarna av testområdet. Du kommer efter avslutad kurs känna till testprocessens delar, tekniker för att välja och utforma testfall, roller och ansvar, hur man skriver en bra testplan/testfall/testrapport i praktiken, begreppen risk och prioritering samt hur du ”vet” att man har testat tillräckligt mycket.
Läs mer 

Informationsbehandling med SQL - Grundkurs

Kurs 10-11 februari, 3-4 mars, 26-27 mars, 11-12 maj, 2-3 juni, 27-28 augusti Kurs
Informationsbehandling med SQL: Grundkurs är kursen för dig som vill lära dig hur man ställer SQL-frågor mot en relationsdatabas. Kursens utformning gör att den är lika bra för dig som arbetar med SQL Server, Oracle eller någon annan relationsdatabas inom företaget!
Läs mer 

Professional Scrum Master med Certifiering

Kurs 29-30 januari, 18-19 februari, 1-2 april, 12-13 maj, 3-4 juni, 15-16 september
Professional Scrum Master är en modern utbildning i Scrum. Scrum har utvecklats sedan CSM-kurserna skapades, och med PSM kan du lära dig allt om hur modern Scrum ser ut. Utbildningen hålls ständigt uppdaterad av Scrums skapare, Ken Schwaber, tillsammans med nästan 100 andra experter runt om i världen. Det säkerställer att du får ut maximalt värde, och att din Scrum Master Certifiering förblir ett respekterat kompetensbevis i branschen.
Läs mer 

Professionell Presentation och Retorik

Kurs 10-11 februari, 20-21 april, 24-25 augusti
Här får du lära dig hur du på ett effektivt sätt förbereder, bygger upp, genomför och följer upp en presentation. Du får även lära dig att hantera din nervositet.
Läs mer 

Usability och Gränssnittsdesign - intensivkurs

Kurs 10-11 februari, 30-31 mars, 28-29 maj, 18-19 augusti
Kursen Användbarhet och användarcentrerad design för effektiva IT-system består av teoretiska pass, då vi ägnar oss åt beteendevetenskapliga teorier kring hur vi som människor fungerar i vår kontakt med datorer och grafiska gränssnitt, samt praktiska pass då vi behandlar konkreta frågeställningar rörande design av grafiska gränssnitt.
Läs mer 

Excel grundkurs

Kurs 12 februari, 16 mars, 13 maj, 24 augusti
Under en dag går vår kursledare igenom grunderna i Excel. Du kommer att få lära dig smarta knep och trix på hur du på ett enkelt sätt kan använda grunderna i Excel. Att lära sig använda Excels fantastiska egenskaper kommer göra att du enkelt kan ta fram något viktigt ur stora mänger information. I denna kurs kommer du få en fast grund att stå på för att kunna genomföra egna beräkningar. Du kommer även kunna hålla ordning på nästan vilken information som helst.
Läs mer 

Digitala Transformationer - Ledning och Styrning

Ny kurs! 27-28 februari, 1-2 april, 15-16 juni, 10-11 september
Efter kursen kommer du att kunna driva digitala transformeringsprojekt effektivt och snabbt. Du kommer även att kunna skapa digitaliserade produkter och tjänster samt styra förändringsarbete och flytta fokus till digital transformering med automatisering och robotisering.
Läs mer 

Avancerad Excel

Kurs 6 februari, 17 mars, 14 maj, 31 augusti
Hur kan jag effektivisera mitt arbete i Excel med automatisering? Hur kan jag formulera egna funktioner och procedurer i Excel? Hur skapar jag formulär och kopplar samman Excel med databasen? Hur integrerar jag Excel med andra Office produkter? Det här är några av de frågor som du kommer att få svar på under denna kurs som har till syfte att öka din effektivitet och funktionalitet vid användningen av Excel.
Läs mer 

Grundkurs i Microsoft Visio 2 dagar - Effektiv dokumentation av processer och projekt

Kurs 3-4 februari, 19-20 mars, 14-15 maj, 27-28 augusti
Målet med tvådagarskursen "Grundkurs i Microsoft Visio" är att ge deltagaren kunskaper för att kunna skapa dokument i Microsoft Visio på ett effektivt sätt och tillföra dessa avancerade funktioner. Kursens huvudinriktning är mot att skapa processflöden och liknande dokument med lagring av data och länkar till andra dokument.
Läs mer 

Professional Scrum Master II med Certifiering

Ny kurs 12-13 februari, 6-7 maj
Professional Scrum Master II-kursen är helt och hållet fokuserad på Scrum Master-rollen och utgör ett gott stöd i en Scrum Masters professionella utveckling. Målet med denna fortsättningskurs är att fördjupa förståelsen och förmåga att tillämpa Scrums värden och principer i det dagliga arbetet.
Läs mer 

 E-post: info@nfi.se  Tel: 08-615 19 60  Hitta till oss