NFI Utbildning

Kontaktuppgifter
tfn: 08-615 19 60(vx)
epost: info@nfi.se
Besöksadress:
Götgatan 14
118 46 Stockholm

Certifiering i kreativ förhandling "Excellence i Förhandling"

Översikt

Kursen är normalt 1 dag men kan anpassas till längre eller kortare utbildning

Företagsintern kurs

Vill ni genomföra denna kurs skräddarsydd internt hos er?

Kursmål

Efter avslutade kurser samt genomfört prov skall du erhålla certifieringen "Excellence i förhandling".

Sammanfattning

Du förhandlar dagligen. Ibland är du inte ens medveten om att du förhandlar. Att bli en bättre förhandlare ger dig stora fördelar inom ditt yrkesliv, både i förhandlingar med kunder, leverantörer, men också internt inom företaget på möten och inom projekt. Naturligtvis förhandlar du ju även i vardagliga situationer där du genom att vara en bra förhandlare kan få ditt liv att fungera på ett smidigare sätt.
Att certifiera sig förhandlingsteknik är ett kvitto på att du nu är en skicklig förhandlare som vet vilka dina styrkor är och hur du skall använda dem för att nå de resultat du önskar.
Certifieringen innehåller 4 komponenter:
1. Godkänt deltagande i kursen ”Kreativ förhandling”, 3 dagar.
2. Reflektionsuppgift från boken ”Människan bakom förhandling – hur du blir en mästare på att förhandla genom personligt ledarskap och NLP.”
3. Ett praktikum, innehållande en verklig förhandlingssituation.
4. Godkänt deltagande i avslutande förhandlingsdag med en förhandlingsexaminering. Samt att kursdeltagaren har lämnat in reflektionsuppgift och praktikum uppgift minst 5 dagar före den avslutande examinationsdagens datum.
 
Du som önskar att få ett bevis på dina goda kunskaper inom förhandlingsteknik.

Denna certifiering riktar sig till dig som deltagit på vår kurs Kreativ förhandling - Excellence i förhandling och vill ta nästa steg i karriären och bli ett certifierat proffs inom förhandling.

 Lärare

Jan-Åke  Björck
Jan-Åke har en lång erfarenhet av förhandling inom internationellt affärsliv. Han har i 30 års tid varit verksam inom förhandling inom ett flertal roller och i ett flertal landskulturer. Bl.a. har han agerat som projektledare, försäljningschef, produktchef, affärsområdets direktör inom Ericsson koncernen. På senare år har han specialiserat sig inom området förhandling såsom kursledare, forskare, författare, medlare, mentor och coach. Jan-Åke har en kombination av beteendevetenskap och praktiskt affärsliv. Ingenjör, ekonom och licensierad mental tränare, coach och NLP-tränare. Jan-Åke är känd för sin goda pedagogik, kunskap och förståelse för olika förhandlingssituationer som du kan hamna i, såväl inköp som försäljning, projektledning och chef- medarbetarrelationer.
För att få göra certifingeringen krävs det att du har genomgått kursen Kreativ förhandling - Excellence i förhandling.
 

Företagsintern kurs

Vill ni genomföra denna kurs skräddarsydd internt hos er?

Översikt

Kursen är normalt 1 dag men kan anpassas till längre eller kortare utbildning
 Tipsa kollega