startVi kan utbildning!Vad vill du kunna?

NFI Utbildning

Kontaktuppgifter
tfn: 08-615 19 60(vx)
epost: info@nfi.se
Besöksadress:
Tjärhovsgatan 21
116 28 Stockholm

Webinar

Titel hämtas från VSNFI

Vi på NFI Utbildning bjuder dig att delta på ett kostnadsfritt webinar som handlar om Digitala mötesplatser som fungerar. Detta är alltså ett online seminarium som hålls via webben. Efter anmälan skickar vi ut en länk med information om hur man deltar i webinariet.

Fredagen 9 juni
Webinaret pågår mellan 09:00-9:45

Om Webinariet
För att kunna ställa om till ständig förändring behövs ett nytt ledarskap. På väg ut är de traditionella ledarna som gärna vill vara i förgrunden för att få mer uppmärksamhet. In kommer de facilitativa ledarna som medvetet tar ett steg tillbaka och låter medarbetarna/teamet stå i rampljuset. Som medarbetare har du idag stor makt över ditt arbete. Samtidigt kräver arbetet att du måste arbeta i team. Vi samarbetar för att uppgifter har blivit så komplexa att de inte går att lösa på egen hand. Du behöver få tillgång till andras erfarenheter och kunskaper.

Vi har allt fler möten för att planera, bygga relationer, lösa problem, arbeta agilt med komplexa kundkrav, fatta viktiga beslut… Idag kan du inte vara en del av en organisation utan att delta i något av alla dessa möten. Att leda grupper/team i möten är en alllt viktigaste kompetens.

Vi vet att team/grupper kan fatta bättre beslut än någon som gör det ensam. Men då behövs en facilitator som hjälper teamet/gruppen att fatta rätt beslut av hög kvalitet. Facilitatorn använder facilitering i sitt ledarskap för att få de bästa idéerna från var och en. När diskussionen i teamet blir livlig är det facilitatorn som skapar struktur i samtalet. Under webinaret går vi igenom vad facilitering innebär i praktiken, några processverktyg och de 4 praxis som blir kärnan i ditt ledarskap.

Detta är ett webinar som hålls via webben och programmet GoToWebinar. Efter anmälan skickar vi ut en länk med information om hur man deltar i webinaret. Då kan du även testa om länken fungerar. Om din företagsdator ej tillåter tillgång till programmet kan du välja att se webinaret via din smartphone.

Talare

Lärarnamn hämtas från VSNFI

Krister har under många år har arbetat med utbildning inom ledarskap och leda grupper i möten. Krister är författare till flera ledarskapsböcker utgivna på Liber förlag: Workshops och arbetsmöten, Mötesledarguiden, Målbaserat ledarskap och Leda genom mål.
 E-post: info@nfi.se  Tel: 08-615 19 60  Hitta till oss