startVi kan utbildning!Vad vill du kunna?
Nu kan du gå alla våra kurser på distans! Läs mer

NFI Utbildning

Kontaktuppgifter
tfn: 08-615 19 60(vx)
epost: info@nfi.se
Besöksadress:
Götgatan 14
118 46 Stockholm
Webinar

Så uppnår man Win-Win i förhandlingar

NFI bjuder på ett kostnadsfritt webinar. Detta är ett seminarium som hålls via webben. Efter din anmälan skickar vi ut en länk med information om hur man deltar i webinariet.
Den 10 november 2017
Webinar: 09:00-09:45
Om Webinariet
Du förhandlar varje dag i alla möjliga sammanhang, många gånger omedvetet. Ofta talas det om att nå ”Win –Win”- situationer. Detta webbinarium handlar om huruvida detta är möjligt. Eller är detta en myt? Om det är möjligt, hur bär man sig i så fall åt? Vad är hemligheten, receptet? Om det nu är fullt möjligt att nå Win – Win -scenarier inom såväl stora som små sammanhang, hur gör man då?

Detta är ett webinar som hålls via webben och programmet GoToWebinar. Efter anmälan skickar vi ut en länk med information om hur man deltar i webinaret. Då kan du även testa om länken fungerar. Om din företagsdator ej tillåter tillgång till programmet kan du välja att se webinaret via din smartphone.

Talare

Jan-Åke Björck

Jan-Åke har en lång erfarenhet av förhandling inom internationellt affärsliv. Han har i 30 års tid varit verksam inom förhandling inom ett flertal roller och i ett flertal landskulturer. Bl.a. har han agerat som projektledare, försäljningschef, produktchef, affärsområdets direktör inom Ericsson koncernen. På senare år har han specialiserat sig inom området förhandling såsom kursledare, forskare, författare, medlare, mentor och coach. Jan-Åke har en kombination av beteendevetenskap och praktiskt affärsliv. Ingenjör, ekonom och licensierad mental tränare, coach och NLP-tränare. Jan-Åke är känd för sin goda pedagogik, kunskap och förståelse för olika förhandlingssituationer som du kan hamna i, såväl inköp som försäljning, projektledning och chef- medarbetarrelationer.
 E-post: info@nfi.se  Tel: 08-615 19 60  Hitta till oss