startVi kan utbildning!Vad vill du kunna?

NFI Utbildning

Kontaktuppgifter
tfn: 08-615 19 60(vx)
epost: info@nfi.se
Besöksadress:
Tjärhovsgatan 21
116 28 Stockholm

Gratisseminarier


Samtliga seminarier som visas på denna sida är kostnadsfria. Det går bra att ta med en kollega på seminariet. När du är anmäld kommer du att få en bekräftelse via e-post. Om du inte har fått någon bekräftelse är ni inte anmäld och då ber vi er kontakta oss.
Varmt välkommen!

Upplev möjligheterna med VBA – Programmeringsspråket i Excel

Kostnadsfritt webinar 26 oktober
VBA är programmeringsspråket i Excel. VBA har stöd för databasuppkopplingar mot exempelvis SQL server. Detta ger oss möjligheten att låta slutanvändaren som är van vid Excel få behålla detta som gränssnitt då man kopplar upp sig mot en databas. Under detta webinar kommer vi att demonstrera hur en applikation mot en enklare databas fungerar ur ett slutanvändarperspektiv.
Läs mer 

Så uppnår man Win-Win i förhandlingar

Kostnadsfritt webinar 10 november
Du förhandlar varje dag i alla möjliga sammanhang, många gånger omedvetet. Ofta talas det om att nå ”Win –Win”- situationer. Detta webbinarium handlar om huruvida detta är möjligt. Eller är detta en myt? Om det är möjligt, hur bär man sig i så fall åt? Vad är hemligheten, receptet? Om det nu är fullt möjligt att nå Win – Win -scenarier inom såväl stora som små sammanhang, hur gör man då?
Läs mer 

Vill du automatisera vardagen?

Frukostseminarium 17 november
Kanske är du intresserad av att veta mer om testautomation? Hur går det till och hur ser det ut? Hur lyckas man att få ut mesta effekten av sina automatiserade tester? Det är några av frågorna som frukostseminariet kommer att ge dig svar på.
Läs mer 

 E-post: info@nfi.se  Tel: 08-615 19 60  Hitta till oss