startVi kan utbildning!Vad vill du kunna?
Nu kan du gå alla våra kurser på distans! Läs mer

NFI Utbildning

Kontaktuppgifter
tfn: 08-615 19 60(vx)
epost: info@nfi.se
Besöksadress:
Götgatan 14
118 46 Stockholm
Tipsa kollega

Skriv ut
Kursfakta

Längd:  1 dagar


Är du intresserad av denna kurs?
Ring 08-615 19 60 eller anmäl intresse här.
Intresseanmälan

ITIL® 4 Bridge

ITIL® 4 Bridge
Gick du kanske nyss ITIL Foundation? Känner du dig trygg i ITIL 3 men vill ha koll på det senaste?
På ett praktiskt, pragmatiskt och konkret sätt tar vi upp skillnaderna mellan ITIL v3 och ITIL 4.

Tipsa kollega  
Kursfakta

Längd:  1 dagar


Är du intresserad av denna kurs?
Ring 08-615 19 60 eller anmäl intresse här.
Intresseanmälan

 Kursmål

Kursen ger dig en orientering om vad skillnaderna mellan ITIL v3 och ITIL 4 består i. Kursen kan tas som förberedande för certifiering, dock krävs en del hemstudier och vi rekommenderar en ITIL 4 Foundation inför certifiering.
ITIL 4 innehåller en vägledning för hantering av IT-tjänster och krav i en verksamhet med ökande förändringstakt utan att tumma på stabilitet och kvalité. Värde är fortsatt ett av ledorden inom ITIL.

 Vem bör deltaga?

Alla som arbetar inom IT och är involverade i eller runt tjänsteleveransen (IT-service Management).
 

 Sammanfattning

Kursen ger dig en orientering om vad skillnaderna mellan ITIL v3 och ITIL 4 består i. Kursen kan tas som förberedande för certifiering, dock krävs en del hemstudier och vi rekommenderar en ITIL 4 Foundation inför certifiering. ITIL 4 innehåller en vägledning för hantering av IT-tjänster och krav i en verksamhet med ökande förändringstakt utan att tumma på stabilitet och kvalité. Värde är fortsatt ett av ledorden inom ITIL.

ITIL 4 Bridge-kursen kan även tas som en förberedelse för en certifiering av ITIL 4 Foundation. Vi rekommenderar en del hemstudier inför en certifiering varför vi valt att lägga certifieringen vid annat tillfälle.

 Lärare

Klas Caesar
Klas är en mycket erfaren ledare och verksamhetsutvecklare med lång och praktisk erfarenhet av att utveckla organisationer. Klas är även en van utbildare som kontinuerligt håller utbildningar samt föreläsningar för såväl stora som små grupper. Klas driver nätverket Praktisk ITIL i Göteborg och är en av de mest frekventa ITIL-Instruktörerna på Larsson & Co som dessutom tagit fram utbildningsmaterialet tillsammans med Antonio Tomar, en av våra andra instruktörer. Klas långa erfarenhet som verksamhetskonsult bland annat på CooperVision, Icomera, Svenska McDonalds samt Volvo Cars gör att Klas har många praktiska exempel från verkligheten för att omvandla teori till praktik.
Antonio Tomar
Antonio har lång och djup kunskap om av ITIL, interaktionen mellan människa och process. Hans lugna och förtroendeingivande framtoning gör honom till en mycket uppskattad verksamhetskonsult och utbildare. Antonios uppdrag handlar oftast om att förvandla något teoretiskt till något praktiskt, konkret och användbart. Antonio drivet nätverket ITIL-Service Desk och är en frekvent instruktör för ITIL-utbildningar. Alltid med mycket goda resultat. Med sin långa erfarenhet som konsult för bland annat Volvo Cars, Lantmännen och Unifaun har Antonio sett det mesta i praktiken och har nycklarna för vad som krävs för att lyckas med ITIL. Antonio har även utvecklat Larsson&Co’s kursmaterial tillsammans med Klas Caesar.

 Förkunskaper

Förkunskaper: ITIL v3 alternativt god kännedom om ITIL

 Kursinnehåll

Vad ITIL 4 är samt vad uppgraderingen från ITIL v3 innebär

Hur ITIL och Agile/DevOps/Lean samverkar

  • Key concepts of Service Management
  • The Four Dimensions of Service Management
  • Service Value System including the Service Value Chain
  • ITIL management practices

Boka
 E-post: info@nfi.se  Tel: 08-615 19 60  Hitta till oss