startVi kan utbildning!Vad vill du kunna?

NFI Utbildning

Kontaktuppgifter
tfn: 08-615 19 60(vx)
epost: info@nfi.se
Besöksadress:
Götgatan 14
118 46 Stockholm
Välkommen till NFI Utbildning!
Sedan 1985 har vi hjälpt organisationer med kompetensutveckling och erbjuder idag ett heltäckande utbud av utbildningar inom ledarskap, projektledning, IT och kommunikation.
Läs mer om oss 
Aktuellt på NFI

Från Krav till System

Extra konferens 4-5 februari
Välkommen till extratillfälle av årets största kravkonferens - 4-5 feb 2020, Stockholm! Från Krav till System är årets största konferens inom krav och kravhantering är tillbaka för tolfte året i rad! Konferensen har med drygt 3000 deltagare blivit ett mycket efterfrågat och uppskattat inslag i vårt utbildningsutbud.
Läs mer 

Stresshantering i praktiken - att förebygga, hantera och förstå stressen i arbetslivet

Ny kurs 20-21 februari, 7-8 maj, 20-21 augusti
Den psykiska ohälsan ökar i arbetslivet och det ställs allt högre krav på dig som arbetar med människor att kunna förstå, möta och hantera de situationer som kan uppstå på arbetsplatsen.
Läs mer 

Utvecklingssamtalet för dig som ledare – en medveten strategi för ökad arbetsglädje & resultat

Ny kurs 19 februari, 22 april, 4 juni, 14 september
Under den här heldagen får du olika verktyg för själva genomförandet av dina utvecklingssamtal samt flera kärnkompetenser som är en förutsättning för att skapa utveckling under hela verksamhetsåret.
Läs mer 

Heta kurser just nu

Informationsbehandling med SQL - Grundkurs

Kurs 10-11 februari, 3-4 mars, 26-27 mars, 11-12 maj, 2-3 juni, 27-28 augusti Kurs
Informationsbehandling med SQL: Grundkurs är kursen för dig som vill lära dig hur man ställer SQL-frågor mot en relationsdatabas. Kursens utformning gör att den är lika bra för dig som arbetar med SQL Server, Oracle eller någon annan relationsdatabas inom företaget!
Läs mer 

Informationsbehandling med SQL - Fördjupningskurs

Kurs 18-19 februari, 23-24 mars, 18-19 maj, 3-4 september
Tvådagarskursen Informationsbehandling med SQL: Fördjupningskurs ger deltagaren fördjupade kunskaper i hur Microsofts implementation av språket SQL kan tillämpas för att effektivisera databearbetningen.
Läs mer 

AutoCAD Grundkurs - Effektiv hantering av ritningar

Kurs 26-28 februari, 31 mars - 2 april, 27-29 maj, 18-20 augusti Kurs
Målet med tredagarskursen Grundkurs i AutoCAD: Effektiv hantering av ritningar är att ge deltagaren de kunskaper han eller hon behöver för att direkt bli produktiv i användandet av AutoCAD/ AutoCAD LT vid såväl enklare uppdateringar av befintliga ritningar som mer avancerad nykonstruktion.
Läs mer 

Excel grundkurs

Kurs 12 februari, 16 mars, 13 maj, 24 augusti Kurs
Under en dag går vår kursledare igenom grunderna i Excel. Du kommer att få lära dig smarta knep och trix på hur du på ett enkelt sätt kan använda grunderna i Excel. Att lära sig använda Excels fantastiska egenskaper kommer göra att du enkelt kan ta fram något viktigt ur stora mänger information. I denna kurs kommer du få en fast grund att stå på för att kunna genomföra egna beräkningar. Du kommer även kunna hålla ordning på nästan vilken information som helst.
Läs mer 

Att leda och genomföra effektiva Workshops och arbetsmöten

Kurs 25-26 februari, 21-22 april, 26-27 maj, 15-16 september
Kursen för dig som behöver fungerande verktyg för att åstadkomma kreativa och strukturerade möten. Med hjälp av teknikerna som lärs ut under kursen kommer du att kunna engagera deltagarna och leda så att konsensus uppnås inom gruppen.
Läs mer 

Professionell Presentation och Retorik

Kurs 10-11 februari, 20-21 april, 24-25 augusti
Här får du lära dig hur du på ett effektivt sätt förbereder, bygger upp, genomför och följer upp en presentation. Du får även lära dig att hantera din nervositet.
Läs mer 

Usability och Gränssnittsdesign - intensivkurs

Kurs 10-11 februari, 30-31 mars, 28-29 maj, 18-19 augusti
Kursen Användbarhet och användarcentrerad design för effektiva IT-system består av teoretiska pass, då vi ägnar oss åt beteendevetenskapliga teorier kring hur vi som människor fungerar i vår kontakt med datorer och grafiska gränssnitt, samt praktiska pass då vi behandlar konkreta frågeställningar rörande design av grafiska gränssnitt.
Läs mer 

Digitala Transformationer - Ledning och Styrning

Ny kurs! 27-28 februari, 1-2 april, 15-16 juni, 10-11 september
Efter kursen kommer du att kunna driva digitala transformeringsprojekt effektivt och snabbt. Du kommer även att kunna skapa digitaliserade produkter och tjänster samt styra förändringsarbete och flytta fokus till digital transformering med automatisering och robotisering.
Läs mer 

Professional Scrum Master II med Certifiering

Ny kurs 12-13 februari, 6-7 maj
Professional Scrum Master II-kursen är helt och hållet fokuserad på Scrum Master-rollen och utgör ett gott stöd i en Scrum Masters professionella utveckling. Målet med denna fortsättningskurs är att fördjupa förståelsen och förmåga att tillämpa Scrums värden och principer i det dagliga arbetet.
Läs mer 

Testautomatisering - Intensivkurs

Kurs 26 februari, 6 april, 8 juni, 2 september
Utbildningen syftar till att ge kursdeltagare kunskap och insikt i testautomatiseringens ”hemligheter” och fallgropar. Utbildningen behandlar testautomatisering som förekomst och är helt verktygsoberoende.
Läs mer 

Portfölj- och programstyrning och etablering av projektkontor (PMO)

Kurs 13-14 februari, 20-21 april, 25-26 maj, 10-11 september
Denna kurs ger många tips och metoder på hur en modern portfölj- och programstyrning av projekten i en verksamhet kan skapas och hanteras samt vilken nytta ett projektkontor (PMO) kan vara för projekten och verksamheten.
Läs mer 

Employer Branding

Ny kurs 12 februari, 3 april, 4 juni, 20 augusti
En medelstor svensk organisation har ett behov av att genomföra ca 500 rekryteringar varje år. Det ställer en hel del krav på oss som rekryterar, oavsett om vi är rekryterande chefer eller rekryterare. Innan vi når dit måste vi få in i alla fall några relevanta ansökningar- Eller? Den här utbildningen handlar om hur man som organisation kan arbeta såväl operativt som strategiskt med att locka och framförallt behålla medarbetare! Utbildningen ger grundläggande kunskaper i hur man skapar en employer branding-process.
Läs mer 

 E-post: info@nfi.se  Tel: 08-615 19 60  Hitta till oss