startVi kan utbildning!Vad vill du kunna?
Nu kan du gå alla våra kurser på distans! Läs mer

NFI Utbildning

Kontaktuppgifter
tfn: 08-615 19 60(vx)
epost: info@nfi.se
Besöksadress:
Götgatan 14
118 46 Stockholm

Distansutbildning - utbildning på remote


Vi på NFI vill gärna erbjuda dig som kund en flexibel lösning när det gäller din kompetensutveckling.

Från och med 10 april 2020 har samtliga av våra öppna kurstillfällen och internkurser kunnat genomföras som distansutbildning om situationen eller behovet skulle vara sådant.

Gå kurs hemma

Detta innebär att du som kursdeltagare i lugn och ro kan gå våra utbildningar i ditt hem eller på annan plats där det finns internetuppkoppling.

De bästa verktygen

Verktygen vi använder är de mest beprövade i branschen (t ex Zoom, Teams, Adobe Connect m fl) och du som kund kan känna dig trygg med att du får den undervisning som du kan förvänta dig om du hade valt att gå kursen på plats.

Givande kurs

Du kommer via digitala utbildningsverktyg och videolänk medverka i föreläsning, övningar och diskussioner precis som vanligt tillsammans med dina kurskamrater.

Detta behöver du

Det du behöver under utbildningen är en dator med fungerande ljud, mikrofon, kamera och en stabil internetuppkoppling.

Nöjdhetsgaranti

Utbildning på distans är effektivt men det går aldrig att helt jämföra med utbildning på plats i klassrumsformat. Du som önskar komplettera med något eller några moment i din kurs är därför välkommen att gå på kursen på plats i NFI utbildningslokaler vid ett senare tillfälle. Genom denna garanti är vi övertygade om att du som kund kommer att bli nöjd.

Ring eller mejla oss så berättar vi mer!

info@nfi.se - 08-615 19 60