NFI Utbildning

Kontaktuppgifter
tfn: 08-615 19 60(vx)
epost: info@nfi.se
Besöksadress:
Götgatan 14
118 46 Stockholm

Kommande konferenser

Varje år anordnar vi flera konferenser inom en rad olika ämnen. På våra konferenser får du ta del av föredrag framförda av ledande experter inom respektive område.

Från Krav till System 2024

Sveriges största Kravkonferens! Konferens 16-17 april
Välkommen till årets största kravkonferens - 16-17 april, Stockholm! Det blir ett fullspäckat program under två konferensdagar med föredrag som spänner över hela kravområdet. Du hittar bland annat spännande föredrag om AI och krav, Nya AI förordningen, GDPR och AI, Speed layers, Agil Kravhantering, Utvecklingsmodeller, Innovationsledning med mera. Du får möjlighet att ta del av intressanta case, undersökningar och best-practises.
Läs mer

Systemutveckling med AI - Så tacklar vi framtiden

Konferens 14 mars
Vi vet att AI tar över och det går snabbare än vad de flesta någonsin kunnat ana. Under konferensen kommer vi att utforska den framtida potentialen och de senaste trenderna inom AI som revolutionerar systemutvecklingslandskapet. Talarna på denna konferensen är erfarna branschexperter som delar med sig av praktiska case som visar hur man framgångsrikt kan integrera AI i arbetsflöden och uppnå enastående resultat.
Läs mer

SAFe - Vinster och fallgropar

Konferens 21 mars
Detta är en konferens som tar upp praktiska fall från de senaste åren. Ni kommer få se föreläsningar från de mest framstående experterna inom ramverket SAFe. Bland annat den profilstarka Carl Starendal som är Sveriges enda SAFe fellow och Mats Pehrsson som är en av Sveriges mest kompetenta, erfarna och eftertraktade SAFe ledare. Vi får ta del lärdomar och lyckade projekt såväl som misslyckade projekt. Står din organisation i startgroparna för SAFe eller funderar ni på en ny SAFe strategi? Denna konferensen blir en perfekt språngbräda för din organisation som går i tankebanor om vilken SAFe väg ni ska ta härnäst.
Läs mer

Testforum 2024 - Årets konferens inom Test

Sveriges största Testkonferens! 15-16 oktober
Välkommen till Testforum 2024! Årets största konferens inom Test av IT-system är tillbaka för 18:e året i rad! Konferensen har med drygt 3500 besökare blivit ett mycket efterfrågat och uppskattat inslag i vårt utbildningsutbud. Du hittar bland annat spännande föredrag om AI testing,
Läs mer