startVi kan utbildning!Vad vill du kunna?

NFI Utbildning

Kontaktuppgifter
tfn: 08-615 19 60(vx)
epost: info@nfi.se
Besöksadress:
Tjärhovsgatan 21
116 28 Stockholm

Kommande konferenser


Varje år anordnar vi flera konferenser inom en rad olika ämnen. På våra konferenser får du ta del av föredrag framförda av ledande experter inom respektive område.

Testforum 2019 - Årets konferens inom Test

Sveriges största Testkonferens!
Välkommen till Testforum 2019! Den 15-16 maj går vår årliga succékonferens Testforum av stapeln för 14:e året i rad. Under två spännande konferensdagar får du möjlighet att ta del av givande och inspirerande föreläsningar inom testområdet. Vi kommer bland annat att ta upp AI & Machine learning, Candy Crush och AI, framtidens prestandatest, IT säkerhet och test, IOT Quality, Trender inom test och mycket mer.
Läs mer 

Digitaliseringsdagen 2019 - If you snooze, you lose

Konferens 28 maj
Digitalisering ligger idag på allas läppar. Utvecklingen går i raketfart och alla behöver på olika sätt anpassa sig. Som konsumenter har vi blivit bortskämda med produkter som tex Apple och företag förväntas idag att vara disruptiva och skapa produkter som kan levereras snabbt, säkert och med en hög användarvänlighet. Konferensen Digitaliseringsdagen kommer att ge dig en bred belysning kring ämnet Digitalisering. Vi kommer att gå in på Digital mognad i organisationer, framtidens kund upplevelse, AI i utvecklingen, hur ser den digitala strategin ut för bland annat våra landsting och mycket mer - inte minst kommer du att få med dig en hel del inspiration och nya idéer.
Läs mer 

 E-post: info@nfi.se  Tel: 08-615 19 60  Hitta till oss