startVi kan utbildning!Vad vill du kunna?

NFI Utbildning

Kontaktuppgifter
tfn: 08-615 19 60(vx)
epost: info@nfi.se
Besöksadress:
Tjärhovsgatan 21
116 28 Stockholm

NFI Utbildning


Sedan starten 1985 har NFI (Nordic Forum for Information) bedrivit kvalitativ utbildningsverksamhet inom IT, ledarskap, kommunikation och projektledning. Vi är idag ett heltäckande utbildningsföretag med kurser i mer än 60 olika ämnesområden. Om Du väljer NFI får Du en utbildningsleverantör med lång och gedigen erfarenhet av kvalitetsmässiga kurser och utbildningar. Sedan starten har vi utbildat ca. 70 000 yrkesverksamma personer inom både privat och offentlig sektor. Du kan vara helt förvissad om att vi kan utbildning, vilket alla våra nöjda kunder kan borga för. Vi lämnar gärna referenser.
Sedan starten har vi haft kursdeltagare från de flesta företag, myndigheter, kommuner etc. Många kursdeltagare har vi haft glädjen att träffa ett flertal gånger under årens lopp.
Affärsidé
NFI är ett kunskapsföretag som erbjuder kvalificerad utbildning inom projektledning, ledarskap, IT och kommunikation. Vi vill medverka till kompetensutveckling hos våra kunder genom att erbjuda de rätta kurserna, med bästa tänkbara lärare och i en miljö som stimulerar till inlärning och aktivitet.
Antal olika kurser 2019: Ca 100

Antal kurs- och konferenstillfällen 2019: Ca 350

Antal lärare: Ca 40

Kurscenter:
Tjärhovsgatan 21
Stockholm

VD: Daniel Thall

Org.nummer: 556468-8256

Ladda ner NFI:s miljöpolicy >>
Läs om villkor >>
Lärarna är det främsta skälet till att du skall välja NFI
Vi brukar säga att en kurs aldrig blir bättre än läraren som håller den! Därför är alla våra lärare experter inom sina områden. När de inte är lärare så arbetar de som konsulter och experter inom näringslivet. En typisk NFI-lärare är en person som är mycket kunnig inom sitt område, har lång praktisk erfarenhet och tycker det är både roligt och stimulerande att då och då förmedla sina kunskaper till andra. Flera av lärarna har dessutom blivit uppmärksammade för sin pedagogiska skicklighet.
Vi är mycket stolta över våra lärare och anger alltid vilken lärare som håller en specifik kurs. Våra lärare utvecklar och uppdaterar också kursmaterialet på egen hand så att kursens dokumentation och presentation ständigt är uppdaterad och innehåller alla väsentliga delar inom ämnet. Därför kan du vara säker på att när du går en kurs hos oss så leds kursen av en expert inom ämnet med ett material som han/hon står bakom till 100%.
Kursmaterial och dokumentation
Till varje kurs hör ett gediget kursmaterial. All kursdokumentation är utvecklad i samarbete med ansvarig lärare.
Utbildningsmiljö och kurslokaler
De flesta av våra kurser äger rum på vårt moderna utbildningscenter, centralt placerat på Tjärhovsgatan 21 i närheten av Medborgarplatsen på Södermalm i Stockholm. Lokalerna är mycket uppskattade av såväl elever som lärare. På hela det översta planet med utsikt över söders takåsar har vi skapat en avkopplande och kreativ miljö med hög standard i såväl kurslokaler som pausutrymmen. Lokalerna är direkt anpassade för kvalificerad utbildning på hög nivå. Alla utbildningsrum och salar är utrustade med datanät, videoprojektorer, arbetsstationer och övrig AV-utrustning av högsta kvalitet. För dig som kommer från ort utanför Stockholm kan vi rekommendera trevliga och prisvärda hotell som ligger inom gångavstånd från vårt utbildningscenter.
 E-post: info@nfi.se  Tel: 08-615 19 60  Hitta till oss