NFI Utbildning

Kontaktuppgifter
tfn: 08-615 19 60(vx)
epost: info@nfi.se
Besöksadress:
Götgatan 14
118 46 Stockholm

Kommande konferenser

Varje år anordnar vi flera konferenser inom en rad olika ämnen. På våra konferenser får du ta del av föredrag framförda av ledande experter inom respektive område.

Från Krav till System 2023

Konferens
Välkommen till årets största kravkonferens - 25-26 april, Stockholm! Från Krav till System är årets största konferens inom krav och kravhantering är tillbaka för tolfte året i rad! Konferensen har med drygt 3000 deltagare blivit ett mycket efterfrågat och uppskattat inslag i vårt utbildningsutbud.
Läs mer

IT-säkerhet - Alla på IT ska med!

11 maj Konferens Götgatan 14
För att uppnå en hög nivå av IT-säkerhet på en organisation krävs att vi gör säkerhetsfrågor mer tillgängligt och förståeligt. Kunskapen bör därefter breddas till alla som är involverade inom IT. Konferensen IT-säkerhet riktar sig därför till alla som arbetar inom IT som saknar expertis inom begreppet IT-säkerhet.
Läs mer

SAFe Transformation - Vinster och fallgropar

Konferens 16 maj
Detta är en konferens som tar upp praktiska fall från de senaste åren. Vi får ta del lärdomar och lyckade projekt såväl som misslyckade projekt. Står din organisation i startgroparna för SAFe eller funderar ni på en ny SAFe strategi? Denna konferensen blir en perfekt språngbräda för din organisation som går i tankebanor om vilken SAFe väg ni ska ta härnäst.
Läs mer

Testforum 2023 - Årets konferens inom Test

Sveriges största Testkonferens! 17-18 oktober!
Välkommen till Testforum 2023! Årets största konferens inom Test av IT-system är tillbaka för 17:e året i rad! Konferensen har med drygt 3000 besökare blivit ett mycket efterfrågat och uppskattat inslag i vårt utbildningsutbud.
Läs mer

Systemförvaltning 2023

Save the date! 5-6 dec Konferens
Årets största konferens inom Systemförvaltning är tillbaka för 11:e året! Konferensen har med drygt 2000 besökare blivit ett mycket efterfrågat och uppskattat inslag i vårt utbildningsutbud. Du hittar bland annat spännande föredrag om omvärldstrender, innovation, DevOps, AI och förvaltning, IoT, Agil förvaltning, Governance, applikationssäkerhet och många fler. Under två spännande konferensdagar får du möjlighet att ta del av intressanta case, undersökningar och best-practises inom ämnet förvaltning av IT-system.