NFI Utbildning

Kontaktuppgifter
tfn: 08-615 19 60(vx)
epost: info@nfi.se
Besöksadress:
Götgatan 14
118 46 Stockholm

Om oss

Sedan 1985 har NFI (Nordic Forum for Information) bedrivit kvalitativ utbildningsverksamhet och erbjuder idag ett heltäckande utbud av utbildningar inom ledarskap, projektledning, IT, AI och kommunikation. Vi är idag ett heltäckande utbildningsföretag med kurser i mer än 60 olika ämnesområden. Om Du väljer NFI får Du en utbildningsleverantör med lång och gedigen erfarenhet av kvalitetsmässiga kurser och utbildningar. Sedan starten har vi utbildat ca. 70 000 yrkesverksamma personer inom både privat och offentlig sektor. Du kan vara helt förvissad om att vi kan utbildning, vilket alla våra nöjda kunder kan borga för. Vi lämnar gärna referenser.
Sedan starten har vi haft kursdeltagare från de flesta företag, myndigheter, kommuner etc. Många kursdeltagare har vi haft glädjen att träffa ett flertal gånger under årens lopp.
Affärsidé
NFI är ett kunskapsföretag som erbjuder kvalificerad utbildning inom projektledning, ledarskap, IT och kommunikation. Vi vill medverka till kompetensutveckling hos våra kunder genom att erbjuda de rätta kurserna, med bästa tänkbara lärare och i en miljö som stimulerar till inlärning och aktivitet.

Kort fakta om NFI

  • 100 öppna kurser
  • 60 ämnesområden
  • 40 lärare
  • 4 konferenser per år
  • 50 internkurser per år

Kontakta oss

VD: Daniel Thall

Postadress: Götgatan 14,
118 46 Stockholm

Kurscenter:
Götgatan 14,
118 46 Stockholm

Telefon: 08-615 19 60

Epost: info@nfi.se

NFI Competence AB
Org.nr: 556468-8256


Lärarna är det främsta skälet till att du skall välja NFI
Våra lärare
Vi brukar säga att en kurs aldrig blir bättre än läraren som håller den! Därför är alla våra lärare experter inom sina områden. När de inte är lärare så arbetar de som konsulter och experter inom näringslivet. En typisk NFI-lärare är en person som är mycket kunnig inom sitt område, har lång praktisk erfarenhet och tycker det är både roligt och stimulerande att då och då förmedla sina kunskaper till andra. Flera av lärarna har dessutom blivit uppmärksammade för sin pedagogiska skicklighet.
Vi är mycket stolta över våra lärare och anger alltid vilken lärare som håller en specifik kurs. Våra lärare utvecklar och uppdaterar också kursmaterialet på egen hand så att kursens dokumentation och presentation ständigt är uppdaterad och innehåller alla väsentliga delar inom ämnet. Därför kan du vara säker på att när du går en kurs hos oss så leds kursen av en expert inom ämnet med ett material som han/hon står bakom till 100%.
Kursmaterial och dokumentation
Till varje kurs hör ett gediget kursmaterial. All kursdokumentation är utvecklad i samarbete med ansvarig lärare.
Utbildningsmiljö och kurslokaler
Våra öppna kurser äger rum på vårt moderna utbildningscenter vid Slussen/Södermalm, på Götgatan 14 i Stockholm. Lokalerna är mycket moderna och uppskattade av såväl elever som lärare. NFI har hela planet med utsikt slussen och Djurgården/Gröna Lund i en avkopplande och kreativ miljö med hög standard i såväl kurslokaler som pausutrymmen. Lokalerna är direkt anpassade för kvalificerad utbildning på hög nivå. Alla utbildningsrum och salar är utrustade med datanät, videoprojektorer, arbetsstationer och övrig AV-utrustning av högsta kvalitet. För dig som kommer från ort utanför Stockholm kan vi rekommendera trevliga och prisvärda hotell som ligger inom gångavstånd från vårt utbildningscenter. För dig som är kursdeltagare på plats i våra lokaler ingår lunch, fika, tilltugg och förfriskningar. Vi strävar efter att skapa en trevlig och avkopplande atmosfär där ni kan fokusera på ert lärande och nätverkande utan att behöva fundera på mat och dryck. Välkomna till en helhetsupplevelse där vi tar hand om både er kunskapstörst och era smaklökar!
Vi stödjer
NFI Utbildning är ett företag som värnar om hälsa och välmående. Vi tycker det är viktigt att röra på sig och vi tycker framför allt att barn och cancer inte hör ihop!
Därför har vi valt att aktivt stötta Barncancerfonden, BOO FF Fotbollsförening, GTK Gustavsbergs Tennisklubb, DPONLY Ski Club, Rosa bandet och Mustasch­kampen. Läs mer

Kontakta oss

VD: Daniel Thall

Postadress: Box 4071,
102 62 Stockholm

Besöksadress:
Götgatan 14,
118 46 Stockholm

Telefon: 08-615 19 60

Epost: info@nfi.se

NFI Competence AB
Org.nr: 556468-8256