startVi kan utbildning!Vad vill du kunna?

NFI Utbildning

Kontaktuppgifter
tfn: 08-615 19 60(vx)
epost: info@nfi.se
Besöksadress:
Tjärhovsgatan 21
116 28 Stockholm
Webinar

Vad är Digital transformering?

NFI bjuder på ett kostnadsfritt webinar. Detta är ett seminarium som hålls via webben. Efter din anmälan skickar vi ut en länk med information om hur man deltar i webinariet.
Den 4 oktober 2017
Webinar: 09:00-09:45
Om Webinariet
Det finns många tolkningar vad digital transformering är. Under webinaret reder vi ut begreppet och sätter det i ett sammanhang. Vi tar ett antal exempel på bra och mindre bra genomförda förändringar med bland annat Skatteverket, Scania och ICA som exempel. Vad är framgångsfaktorer för en lyckad digital transformering och vad behöver man fokusera på? Vi tar upp begrepp som ”Business Case”, PPP (Portfölj, Program och Projekt), effekthemtagning och målstyrning. Betydelse av agilt förhållningssätt för att hantera ständiga förändringar, snabbare cykler och större krav på användningsbarhet. Efter webinariet ska du ha fått en ökad förståelse för vad digital transformering är och vilka utmaningar det innebär.

Detta är ett webinar som hålls via webben och programmet GoToWebinar. Efter anmälan skickar vi ut en länk med information om hur man deltar i webinaret. Då kan du även testa om länken fungerar. Om din företagsdator ej tillåter tillgång till programmet kan du välja att se webinaret via din smartphone.

Talare

Knut Sahlström

Knut har från olika perspektiv under mer än 30 år drivit utveckling av verksamhet och IT från datorisering till dagens digitala transformationer.
Knut Sahlström håller följande kurs hos NFI:
Digitala Transformationer - Ledning och Styrning
Vi kan även tipsa om följande kurser:
Proaktiv SystemförvaltningSystemförvaltning i praktiken
 E-post: info@nfi.se  Tel: 08-615 19 60  Hitta till oss