NFI Utbildning

Kontaktuppgifter
tfn: 08-615 19 60(vx)
epost: info@nfi.se
Besöksadress:
Götgatan 14
118 46 Stockholm
 

SAFe® 6.0 Agile Product Management - Design Thinking

Kursen SAFe Agile Product Management utnyttjar kraften i ”Design Thinking” för att skapa innovativa lösningar med hjälp av beprövade SAFe-funktioner. Du kommer få det rätta tankesättet, färdigheterna och verktygen som behövs för att skapa framgångsrika produkter från början till slut genom användandet av agila tekniker.

Översikt

 25 950 kr ex moms
 Dag 1:  08:45 till 16:45
Dag 2:  08:45 till 16:45
Dag 3:  08:45 till 16:45
  Stockholm
NFI Utbildning
Götgatan 14
Lunch och fika ingår *

Kursmål

Under SAFe® Agile Product Management får du lära dig att känna igen hur kontinuerliga undersökningar driver innovation och hjälper till att definiera en vision, strategi och en tydlig väg in på nya marknader. Kursen kommer ge dig förståelse för hur du ska accelerera en produkts livscykel för att få snabb återkoppling och kunna leverera exceptionella produkter och lösningar med högt kundvärde samtidigt som du anpassar dig efter din organisations strategi, portfölj och uppbyggnad.

Sammanfattning

Kursen SAFe Agile Product Management är en tredagarskurs som utnyttjar kraften i ”Design Thinking” för att skapa innovativa lösningar med hjälp av beprövade SAFe-funktioner. Du kommer få det rätta tankesättet, färdigheterna och verktygen som behövs för att skapa produkter framgångsrika från början till slut genom användandet av agila tekniker. Under kursen kommer du lära dig känna igen hur kontinuerliga undersökningar driver innovation och hjälper till att definiera en vision, strategi och en tydlig väg in på nya marknader. Kursen kommer ge dig förståelse för hur du ska accelerera en produkts livscykel för att få snabb återkoppling och kunna leverera exceptionella produkter och lösningar som gläder kunderna samtidigt som du anpassar dig efter din organisations strategi, portfölj och uppbyggnad.
Training power by TGP - Scaled Agile Bronze Transformation Partner.
 
SAFe® Agile Product Management vänder sig till dig som är produktansvarig, produktägare, produktmarknadschef, projektledare, företagsägare, affärsanalytiker, produktledare som samarbetar med produkthantering, systemarkitekter, ämnesexperter och affärschefer, agil handledare eller instruktör.

Analysera din roll som produktchef i ”the Lean Enterprise”

Utforska marknadsbehov, segmentering, storlek och det konkurrenskraftiga landskapet

Körstrategi med marknadssegmentering

Använda empati för att driva design

Skapa och utveckla tydliga vägar för att bygga lösningar

Utföra och skapa värde genom att använda SAFe

Kontrollera värdeflödet i ekonomin

Skapa innovation i värdeflödet

Du bör vara bekant med de agila principerna och tillämpningarna samt ha deltagit på minst en SAFe-kurs innan. En bakgrund inom produktledning eller lösningshantering rekommenderas. Du som har erfarenhet inom produkthantering, marknadsföring av produkter, produktägande, företagsägande eller av att föra produkter ut på marknaden kommer dra nytta av denna kursen.

Företagsintern kurs

Vill ni genomföra denna kurs skräddarsydd internt hos er?
 

Översikt

 25 950 kr ex moms
 Dag 1:  08:45 till 16:45
Dag 2:  08:45 till 16:45
Dag 3:  08:45 till 16:45
 Stockholm
NFI Utbildning
Götgatan 14
Lunch och fika ingår *
 Tipsa kollega

Företagsintern kurs

Vill ni genomföra denna kurs skräddarsydd internt hos er?